Forsiden
Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:
PACKobserver.dk
Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.
04.03.16: 497 udstillere fylder MCH Messecenter Herning, når fødevarebranchen samles til Nordens største fagmesse fra den 6. til 8. marts. Den nyudnævnte miljø- og fødevareminister, Esben Lunde Larsen, foretager søndag den officielle åbning af messen, som er fyldt med aktiviteter og spændende nyheder.
Læs mere
04.03.16: Den revolution initieret af 'Industry 4.0', der for første gang blev annonceret for fem år siden, er hidtil udeblevet. I stedet ser det ud til, at den digitale transformation finder sted i mange små evolutionære trin. Det konstaterer arrangøren af IFFA , der betegnes som verdens førende messe for den internationale kødindustri, der løber af stablen i maj måned i Tyskland.
03.03.16: Med hvad man selv kalder det hidtil største initiativ for dyrevelfærd i dansk detailhandel indgår Dansk Supermarked Group et samarbejde med Dyrenes Beskyttelse, som skal sikre mere dyrevelfærd hos landmænd, i kølediske og indkøbskurve frem mod 2020.
04.03.16: Danskerne spiser mindre kød end flere rapporter viser, og mængden af rødt kød på de danske tallerkener er heller ikke alarmerende højt. Det konkluderer Landbrug & Fødevarer på grundlag af en rapport fra DTU Fødevareinstituttet.
01.03.16: Kantiner, der laver en økologisk omlægning, kan finansiere de højere priser på økologiske råvarer ved at reducere mængden af madspild. Det viser en ny undersøgelse, som DTU Fødevareinstituttet og Københavns Universitets Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi har foretaget for Fødevarestyrelsen i forbindelse med to rådhuskantiners omlægning til økologi.
03.03.16: På Foodexpo præsenterer Royal Greenland fiskeprodukter med et par nye typer af panering, og da man mener at det skal være enkelt at servere fisk, er produkterne forstegte og ovnklare, hvilket skal gøre dem nemme og hurtige at håndtere i køkkenet.
01.03.16: Otte ud af ti danskere køber økologiske varer, og næsten hver anden indkøbskurv indeholder økologiske produkter ofte eller hver gang, turen går til supermarkedet. Tendensen er især båret af børnefamilier og kvinder. Og for tre ud af ti danskerne, der køber økologisk, er det vigtigere i dag, end det var for tre år siden. Det viser en ny befolkningsundersøgelse fra Buko.